L’àrea de Medi Ambient de Manacor pren mesures per adaptar-se a la situació d’alarma i contribuir a la millora de la situació actual

Els serveis de neteja i recollida de residus han estat declarats com essencials durant l’actual estat d’alarma. La voluntat de l’Ajuntament de Manacor és contribuir a millorar la situació actual i ajudar el màxim possible a la ciutadania en aquesta situació. Per això anunciam les següents mesures:

Avui vespre les tapadores dels contenidors de rebuig (gris) quedaran obertes. Us demanam que les deixeu també obertes i que hi dipositeu les bosses ben tancades i dins l’horari permès – entre les 20 h i les 22 h. La mesura cerca evitar punts de contagi. De totes maneres recordam que la mesura més eficaç per evitar contagis és rentar-se les mans en tornar a ca vostra.

Els serveis de neteja augmentaran la neteja a fons i desinfecció dels contenidors de totes les fraccions per tot el municipi.

L’Ecoparc de Manacor i el Punt Verd de Portocristo queden tancats. A Manacor es col·locarà una àrea d’aportació al camí d’accés per les cases de foravila. A Porto Cristo hi ha àrees d’aportació properes que són les que hauran d’emprar els habitatges en rústic.

El servei de recollida a domicili de trastos (voluminosos) se suspèn mentre duri l’estat d’alarma.

El servei de Deixalleria mòbil, des de fa ja una setmana, ha deixat de prestar servei.

Per altra banda, i donat que s’ha detectat l’augment de deposicions de cans al carrer, demanarem a la ciutadania que compleixi l’ordenança, ara més que mai.

En qualsevol cas, es continua amb la neteja amb aigua i solució de lleixiu davant els llocs més sensibles: farmàcies, PACs, Residència, àrees comercials, etc.

Volem reconèixer i agrair la tasca del personal del servei de neteja i recollida, que fan feina a peu de carrer per a garantir aquest servei essencial per a la ciutadania.

A la resta de ciutadans, ànims i #QuedauACaVostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: