L’Artista i investigador Rafel Perelló Bosch ens parlarà, en el proper Dilluns de l’Obra”, de la màgia i superstició a la cultura tradicional mallorquina

La cara oculta de la cultura popular: màgia i superstició” serà el títol d’aquesta interessant conferència d’aquest polièdric artista manacorí.

En Rafel Perelló Bosch. Manacor, 1963, és músic de jazz, pintor i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a músic toca el baix elèctric i la bateria. Com a pintor ha guanyat diversos premis, entre els quals cal destacar-ne el premi Ciutat de Palma d’Arts Plàstiques. Com a investigador basa el seu treball en els testimonis de gent de molta edat d’arreu de Mallorca, tractant qualsevol aspecte referit a la Mallorca preturística. La conferència a l’OCB farà referència a un caire molt poc conegut de la cultura tradicional: les creences, supersticions, la bruixeria, i la màgia en el poble mallorquí.

Apart de la seva profunda coneixença al voltant de la cultura de Mallorca, en Rafel és una persona molt activa a les xarxes socials, sobretot al seu perfil de Facebook, a on podreu gaudir de les interessants curiositats que hi escriu i descriu de forma periòdica.

Aquesta conferència es portarà a terme el dilluns dia 11 d’octubre a les 20:00 a la sala La Fornal, l’entrada és gratuïta i no cal fer reserva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: