L’Arxiu Municipal de Son Servera incorpora una nova becària gràcies al nou conveni de col·laboració amb la Universitat Complutense

L’Ajuntament serverí ha signat aquest mes un conveni amb la universitat madrilenya que se suma als que ja té amb la de les Illes Balears i la UNED.

L’Arxiu Municipal de Son Servera ha incorporat una nova becària gràcies alsconvenis de col·laboració que l’Ajuntament té signats amb diverses universitats de l’Estat.
Aquest projecte, impulsat des de la Regidoriade Cultura, té com a objectiu que estudiants de grau o de màster puguin desenvolupar les seves pràctiques externes posant en pràctica el seu aprenentatge en un àmbit real.
Actualment, aquest departament rep becaris del màster de patrimoni cultural de la UIB, del postgrau d’especialització en arxivística de la UNED i ara també del màster de patrimoni històric escrit de la Complutense, des d’on ha arribat Andrea Cañavete Ochoa, la becària actual que durant un mes realitzarà les tasques de classificació, descripció i conservació de documents del fons històric de l’Ajuntament de Son Servera.
L’Arxiu Municipal de Son Servera és un servei obert al ciutadà i un instrument per a la gestió municipal, que s’ocupa de la gestió i de l’organització del patrimoni documental i que pot ser consultat per tothom prèvia sol·licitud escrita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: