L’ASM dóna suport als vigilants de la Intermodal i reclama més policia local

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca dóna suport al col·lectiu de vigilants de la Estació Intermodal de Palma en la seva petició de protecció jurídica i mitjans materials de defensa, davant les constants agressions i amenaces de què són objecte. Al mateix temps reclama que s’ampliï la plantilla de la Policia Local de Palma, de forma que hi pugui destinar efectius per reforçar la seguretat.

L’ASM recorda que la ràtio de la Policia Local de Palma, al voltant de 1,7 agents per cada mil habitants, no té en compte els milions de turistes que ens visiten, i que segons ha denunciat el sindicat UGT, les Balears tenen un dèficit de més de 200 efectius.

Aquesta plantilla insuficient, que té com a conseqüència tant la desprotecció de la Estació Intermodal com la manca d’agents a la Part Forana i a les barriades de Palma, és una conseqüència més de l’espoli fiscal espanyol i la manca de finançament dels municipis, motiu pel qual l’ASM adverteix, una vegada més, que l’única solució és la independència i la constitució d’un Estat propi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: