L’ASM es reuneix amb el GOB

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca s’ha reunit amb els representants del GOB Amadeu Corbera i Margalida Ramis dins la ronda d’entrevistes amb entitats de l’illa.

Durant la trobada el GOB ha reivindicat una taxa turística amb finalitats exclusivament mediambientals i ha criticat el finançament estatal deficitari, que impossibilita la protecció efectiva dels espais naturals i la sostenibilitat del territori. Les dues entitats coincideixen en la necessitat de la sobirania fiscal, com a concepte incompatible amb els sistemes de finançament autonòmic, i d’un canvi de model econòmic que reforci la indústria i agricultura locals davant el monocultiu turístic.

Des del GOB s’han mostrat preocupats per la construcció de grans infraestructures viàries, i tal com l’ASM, reclamen inversió en transport públic i la sobirania de gestió a ports i aeroports per controlar els increments de població flotant.

Les dues entitats s’han citat per estudiar la despesa pública relacionada amb el medi ambient i la taxa turística un cop es liquidi el pressupost autonòmic de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: