L’ASM informa davant la contramanifestació convocada per avui

1) L’ASM va comunicar el passat 26 de juliol a la delegació del govern espanyol la concentració d’avui 3 d’agost al carrer Palau Reial, en defensa dels presos i exiliats polítics catalans, el dret a decidir i el retorn del museu Saridakis a Marivent.
2) Ahir, 2 d’agost, la delegació del govern espanyol ens ha informat de la seva conformitat respecte a la nostra concentració, i esmenta l’existència d’una altra manifestació, convocada per Sociedad Civil Balear i comunicada l’1 d’agost, que coincidiria amb la nostra al mateix lloc i hora.

3) Per evitar possibles provocacions i aldarulls per part dels manifestants de Sociedad Civil Balear, exigim que es prenguin les mesures necessàries perquè aquesta contramanifestació, que ha de partir de la plaça de Cort a les 19 hores, no coincideixi en cap moment amb la nostra, comunicada sis dies abans.
4) Per acabar volem recordar que la nostra concentració és de caràcter pacífic, com totes les que ja hem fet. Anunciam que no caurem en les provocacions de l’espanyolisme i condemnam per avançat qualsevol acte violent per part de possibles elements infiltrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: