L’Associació de la 2ª Edat de Manacor celebrà el tradicional sopar d’inici de curs 2018/2019 a l’Hotel Castell dels Hams

Coincidint amb l’inici del nou curs d’activitats 2018/2019, l’Associació de la 2a Edat de Manacor, va organitzar el divendres dia 5 d’octubre, un animat sopar i ball per als socis a l’Hotel Castell dels Hams, al que van acudir uns tres-cents socis.
El president de l’associació Miquel Estrany i els components de la junta directiva van rebre als socis i autoritats assistents als salons de l’hotel on es va servir un animat aperitiu, que va servir als socis per retrobar-se després de l’estiu.
Pprop de les deu de la nit, els assistents van passar al menjador de l’hotel, on el president de l’associació Miquel Estrany va dir que no donaria cap discurs per parlar de les noves activitats, ja que la informació era a les taules, i que cedia la paraula a la responsable dels viatges, la qual va anunciar que el viatge del 23 al 27 d’abril de 2019 serà per visitar la «Gran Ruta del Vino Toro» de la Ribera del Duero.
A continuació, el president, va cedir la paraula a la batlessa Catalina Riera, la qual va felicitar molt cordialment a l’associació per les fites aconseguides des de la seva fundació, i per la gran tasca cultural, esportiva, i social que porta a terme l’Associació de la 2ª Edat de Manacor.
Seguidament es va servir un esplèndid bufet preparat i servit per l’equip de treballadors de l’hotel, amb el propietari Pedro Santandreu, pendent en tot moment dels comensals.
Acabat el sopar, el president de l’associació va agrair l’excel·lent sopar servit i les atencions de tot el personal de l’hotel i del propietari Pedro Santandreu, que van rebre un fort aplaudiment dels assistents
Després del sopar es va celebrar un animat ball social i en línia amb els monitors Pep Soler i Paqui Lebrón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: