L’Associació de Veïnats de sa Coma visità la granja Treu Banya de Muro

L’Associació de Veïnats de sa Coma aprofiten els mesos d’hivern que la majoria de socis tenen els comerços tancats, o no fan feina, per organitzar excursions pels socis.

La darrera d’elles va ser el passat dissabte dia 2 de febrer a Muro, on 65 socis varem visitar la granja Treu Banya, allà en Jaume i en Diego, ens varen explicar la cria que fan del caragol bover (Helix Aspersa) que és una de les espècies més característiques dins la gastronomia mallorquina i catalana, té un gust intens i una textura molt saborosa. A més de les explicacions pertinents sobre la cria dels caragols varen poder degustar-los, i visitar la granja.

Per sort el temps va acompanyar i a més aprofitarem per visitar el Museu de Muro on varem poder observar els costums, els vestits i estris que es feien servir antigament. El museu va obrir les portes l’any 1965 coma secció etnològica del Museu de Mallorca.

Acabada la visita varem fer una volta pel centre de Muro, i agafarem els autocars per anar a dinar de caragols al restaurant S’ArcoIris. Cap a les quatre de l’horabaixa planxa plena, arribà l’hora del ball amb en Pep Toni. Passades les sis de l’horabaixa arribarem a sa Coma després de compartir una agradable excursió amb els amics i veïns.

Cal felicitar al president de l’associació Antoni Barragan i a la vicepresidenta Toñi, pel treball organitzatiu que fan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: