L’economista i ex-eurodiputat Ramon Tremosa farà una conferència a Mallorca convidat per l’ASM

El proper dissabte, 16 de novembre, l’economista i ex-eurodiputat Ramon Tremosa farà una conferència a Mallorca dins el cicle de sopars-col·loqui de l’ASM.

Ramon Tremosa (Barcelona, 1965) ha estat diputat del Parlament europeu des de 2009 fins 2019, on va ser membre de les comissions d’Economia i Transports i d’Economia i de Comerç Internacional i de les delegacions dels Estats Units i d’Israel.

Ha estat un dels eurodiputats més compromesos amb la defensa de la llengua catalana i la independència de Catalunya, i ha exposat la seva visió sobre la via d’actuació dins la Unió Europea en el llibre El sobiranisme necessari. Actualment és professor de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona.

Entre la seva extensa obra trobam títols com L’espoli fiscal. Una asfíxia premeditadaWhy Europe FailsDues EuropesLet Catalonia vote i el seu darrer llibre, Què fan els bancs centrals!.

El sopar-col·loqui tindrà lloc al restaurant Sa Creu (Petra). Es pot reservar localitat dins l’esdeveniment de Facebook de l’ASM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: