L’equip mini femení “Creuers Illa Balear” quedà en quarta posició en el torneig de minibàsquet més prestigiós d’Espanya, el Tornei Rodanoble a Albacete

El passat cap de setmana l’equip mini Creuers Illa Balear del Bàsquet Manacor participà en el torneig de minibàsquet femení de més alt nivell nacional, el torneig de Rodanoble.

Les nostres nines jugaren cinc partits en dos dies i competiren al màxim nivell amb equips de diferents comunitats autònomes.
El primer dia les nostres nines venceren a les campiones de Múrcia en un partit molt emocionant i competit que es decidí en els instants finals.
Ja l’horabaixa, les jugadores manacorines guanyaren clarament a les campiones de Castella la Manxa en un partit que dominaren des del principi. En el darrer partit del dia, les nostres minis varen jugar contra un dels millors equips de la Comunitat de Madrid, una de les federacions més potents a nivell nacional. Les nines feren un partit espectacular i varen estar a punt de donar la gran sorpresa del campionat lluitant fins els darrers segons per la victòria. Al final l’equip madrileny s’imposà 73 a 71.
Amb dues victòries i una derrota el nostre equip és classificà per a les semifinals del diumenge a on s’enfrontaren al CB Mataró, l’equip més fort del torneig. Les nostres nines competiren de tu a tu durant gran part del partit però al final s’imposà el major ritme competitiu de les catalanes.
Finalment, les nostres nines jugaren el darrer partit per aconseguir el tercer o quart lloc. Es tornaren a enfrontar al Juan De Austria de Madrid. Fou un partit on les nostres nines ho donaren tot però les cametes i el capet ja no donaven més de si a causa del gran esforç físic fet en els partits anteriors. Al final s’aconseguí el quart lloc, la millor classificació d’un equip mallorquí en el palmarés del que és considerat el torneig de més alt nivell dins el minibàsquet femení espanyol.
Fou una experiència increible per a totes les nines a nivell esportiu i a nivell educatiu. Una gran manera de finalitzar una temporada que passarà a la història del nostre Club i del bàsquet manacorí.
Enhorabona a les nostres nines, a en Xisco, en Joanmi i a n’Andreu i a les famílies per fer possible un any ple d’èxits i d’experiències inoblidables!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.