Les alumnes de l ‘Acadèmia de Satu Jiménez aconsegueixen un primer i un segon premi a la Final Europea de “Vive tu Sueño” celebrada a Roma

Els dies 12 i 13 de juliol, es va celebrar a Roma la Final Europea de “Vive tu Sueño”, en què van participar en la modalitat de flamenc les alumnes de l’Acadèmia de Porto Cristo de Satu Jiménez. El grup cadet nivell avançat, va aconseguir el Primer Premi, essent campiones d’Europa, i el grup infantil nivell intermedi va aconseguir el Segon Premi.
Aquest és el resultat de moltes hores de treball i sacrifici per part de les alumnes i la seva professora Satu Jiménez, que es trobava molt emocionada amb els resultats de les seves alumnes i súper orgullosa.. Amb elles ha compartit anys de treball, il·lusions i esforços als què els ha arribat recompensa.

Satu, va agrair a l’organització la gran oportunitat que donen a tantes nines de poder participar en la “Final Europea de Vive tu Sueño”. A més de felicitar els seus alumnes, també es va recordar de felicitar els pares pel sacrifici tan gran que han fet perquè les seves filles puguin complir aquest somni que per fi es va fer realitat a Roma. Enhorabona pels premis aconseguits.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: