Les associacions de la tercera edat de tot el municipi celebren el final de curs de les activitat que ha oferti enguany l’ajuntament

Més de 250 alumnes han assistit a algunes del les set activitats que s’han oferit

Els manacorins i les manacorines de més edat són gent activa. Ho demostren cada any totes les persones majors que s’apunten a alguna de les activitats que l’Ajuntament ofereix a totes les associacions de la tercera edat de Manacor, s’Illot, Porto Cristo i Son Macià. La Delegació de Gent Gran organitza classes d’informàtica, gimnàstica, pilates, ball en línia, ball de saló, maneig de mòblis i excursions socioculturals pel municipi de Manacor, que són obertes a tothom i que es desenvolupen en espais municipals. “Les persones majors sou el nostre referent, heu fet feina durant molts d’anys perquè les noves generacions puguem gaudir d’un futur esperençador, ara és el vostre moment per poder gaudir del vostre temps lliure i des de l’Ajuntament volem ajudar a desenvolupar aquest aspecte de les vostres vides”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera, durant el final de curs de la gent gran.

Enguany “més de 150 alumnes han aprofitat aquests cursos, si no comptam els participants en les diferents excursions que s’han fet, però volem oferir-vos cursos i activitats sobre allò que vos interessi i per això volem que ens faceu arribar les vostres inquietuds i els vostres interessos per poder oferir-vos noves activitats el proper curs”, ha explicat la regidora de Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. En tots els cursos municipals per a gent gran l’Ajuntament aporta l’espai físic on es desenvolupen les classes i els monitors; els alumnes reben els cursos de franc. En el cas de les excursions socioculturals, que són obertes a totes les persones majors, l’Ajuntament s’encarrega de sufragar el transport i de coordinar les visites.

“Tant els cursos com les sortides tenen molta demanda i volem seguir programant-los perquè en totes les franges d’edat hi ha gent inquieta i amb ganes de saber què passa, com es transforma i com es modernitza el nostre municipi”, explicà la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. A més, des de l’Ajuntament asseguren que passat l’estiu es tornaran a oferir cursos i sortides d’acord amb els interessos de les persones majors del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: