Les cadets del Bàsquet Manacor s’imposen a Sineu en un partit molt complet.

Cap de setmana intens, amb molt de bàsquet i , en general, resultats positius dels diferents equips que han competit.
El minis masculins han jugat tots tres a pista contrària, amb dues victòries i una derrota. Mentre que el Perfums Eden i el Tot Motor van imposar-se a domicili – el primer de manera molt clara, amb marcador tancat al segon període, i el segon en un partit molt disputat- el Gestoria Nadal va veure com Sant Agustí li tancava el marcador a la lliga especial. L’infantil masculí Proagrup va aconseguir un bon resultat a Sa Pobla, 39 a 79 a favor, amb una bona defensa i contraatacs ben conduïts. De la seva banda, el cadet especial Agrupació Mútua va disputar amb amistós amb la preselecció balear infantil. Van perdre 62 a 76, però el partit va deixar un bon sabor ja que l’equip només tenia set jugadors disponibles, que ho van donar tot i més per estar a l’altura. Finalment, el júnior masculí Mapini va perdre de 2 a la nostra pista contra el Son Servera. Hi va haver molta igualtat durant els 40 minuts i a manca de 7 segons el resultat era de 66 a 66.

Els equips femenins també han estat a l’altura. L’infantil Bar s’Avinguda es va imposar a Sa Pobla per 49 a 26, amb un joc que va anar de cada vegada a més, sobretot als dos darrers quarts, amb una forta defensa i amb bona circulació de pilota en atac. Victòria molt treballada del cadet femení Bufete Perelló davant un Sineu molt tancat en defensa. La sortida de pilota va ser fluïda, propiciant l’arribada a la cistella contrària amb superioritat ofensiva. Hi va haver bona circulació en el 5×5.

Tot i això, la diferència al marcador no va ser més àmplia per la baixa anotació en tirs exteriors i en el tirs lliures. De la seva banda, les júniors de l’Expert – R. Antonel·la van fer un partit molt fluix a la pista del Zona 5, amb 58 a 31 avall, un contratemps del qual ben segur es recuperaran ben aviat per oferir un bon joc i estar a dalt de la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.