Les diferents seccions del Bàsquet Manacor continuen encadenant èxits

Subcampiones de Balears

Mini Femení Creuers Illa Balear

Brillant temporada de les minis que, després de conquerir la Copa i el Campionat de Mallorca, la setmana passada es van proclamar a Eivissa subcampiones de Balears.

Tot i que el partit clau va ser a Santa Maria contra La Salle (amb resultat de 61 a 60 a favor de les de Palma), l’estada a Eivissa ha estat una experiència inoblidable per a les joves jugadores. Les manacorines es van imposar per un ampli marge als dos equips de les Pitiüses i als dos de Menorca.

 

Més finals

Júnior B Masculí Materials de Construcció Santandreu Sureda
Després de la demostració de les fèmines, aquesta setmana el B. Manacor disputarà dues finals més. D’una banda, l’equip júnior disputarà la final de Copa del seu grup a Inca contra el Joan Capó, després d’imposar-se al segon i tercer classificats del seu grup. Sens dubte, aquest partit és un premi al bon treball realitzat per l’equip durant tota la temporada.

Mini B Masculí Agrupació Mútua
Molt merescudament el mini B jugarà la final del seu grup a Llucmajor contra el Bahía B, un equip de segon any el qual ha estat l’únic que ha aconseguit vèncer els nostres minis a la competició regular. Sens dubte serà una bona experiència per als joves jugadors d’un equip que, si segueix fent feina així com ho ha fet fins ara, ens donarà moltes satisfaccions la temporada vinent en disputar la lliga especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.