Les entitats de Manacor mostraran tot el seu potencial a l’Espai Na Camel·la durant la fira de diumenge

L’espai sociocultural i educatiu acollirà concerts, tallers, xerrades i jocs.

La XXVI Fira agrícola, ramadera, industrial i artesana de Manacor d’aquest diumenge dia 28 de maig servirà per mostrar també molts dels projectes socials, culturals i educatius que les entitats i associacions del municipi de Manacor desenvolupen a l’Espai Na Camel·la. I és que aquesta mostra s’ha impulsat des del Consell Sectorial de l’Espai Na Camel·la, que gestiona l’espai. “Volem que tots els que encara no coneixen aquest espai que és de tots els manacorins i les manacorines puguin visitar-lo, descobrir com es gestiona i aprendre com en poden fer ús”, ha afegit la regidora d’Educació, Catalina Riera.

Així, de les 10 h a les 14 h de diumenge tothom que ho desitgi podrà visitar les diferents dependències de l’Espai Na Camel·la i podrà informar-se de com sol·licitar-les. A més, tots els que visitin l’espai social, cultural i educatiu de Manacor s’hi trobaran jocs de taula i, a les 10.30 h, tothom podrà assistir a la xerrada “Eina d’autoconeixement per poder acompanyar de forma més respectuosa els nostres fills i alumnes”, que anirà a càrrec de l’Associació Enllaços per la infància.

Un pati ple d’associacions i activitats
El pati del CEPA Llevant acollirà les parades de denou entitats manacorines, música i tallers. De les 10.30 h a les 11.30 h s’hi realitzarà una demostració de txikung, taitxí i zumba, que anirà a càrrec de l’Associació d’Alumnes del CEPA Llevant. A les 11 h els membres de la Fundació Deixalles conviden tothom a aprendre a transformar camisetes velles en bosses i a les 12 h el trio de jazz format per Toni Llull, Sebastià Gris i Oscar Garrobe posaran la banda sonora a aquest acte gràcies al concert que ha organitzat l’associació Altraveu.

Les entitats que exposaran al pati del centre seran Altraveu, l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor, l’Associació d’Alumnes del CEPA Llevant, Aproscom, APYDA Moixos de Manacor, Càritas Mallorca, Casal de la Pau s’Altra Senalla, Col·lectiu Dones de Llevant, Club Scrabble Manacor, Creu Roja, Enllaços per la Infància, Estel de Llevant, Fundació Deixalles, Impuls Ara, Infància 0 a 3 Manacor, Mallorca War Games, Protecció Civil, Xítxeros amb empenta i 39 escalons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.