Les Escoles d’Estiu municipals arriben a la recta final carregades d’activitats

Durant el primer mes de servei han donat resposta a gairebé 200 alumnes.

Els nins i nines i joves de Son Servera no han aturat aquest mes de juliol. I és que l’oferta d’escoltes d’estiu municipal els ha omplert aquest primer mes de vacances de tallers, excursions, activitats ambientals, culturals i també refrescants.
Així, els 194 alumnes inscrits entres les tres categories del servei, estan aprofitant els darrers dies del mes de juliol amb excursions o acampades, en el cas dels més grans.

L’escola d’Estiu a Son Servera ha tingut com a nucli de les activitats les Escoles Velles, on s’han realitzat les diferents propostes de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h, mentre que a Cala Millor ho han fet a l’escola na Penyal.

Enguany, els Serveis Educatius Municipals han fet tres propostes adaptades a les necessitats de cada grup depenent de la franja d’edat, així, a part dels dos grups de l’Escola d’Estiu, petits i grans, també s’ha muntat el servei d’«Esitu en Viu» amb activitats dirigides a joves de més de 12 anys.

Durant aquest mes de juliol els participants han fet moltes activitats així com treballs manuals, jocs populars, torneigs, sortides a la platja, passeig amb trenet, visita a l’Hidropark, jocs d’aigua, multijocs, activitats amb rodes, visita al Teatre La Unió o fins i tot una gran festa de disfresses. Els més grans també han pogut fer sortides al Palma Jump o Escape Rooms, entre altres.

Aquestes activitats pretenen ser una ajuda per a pares i mares a la vegada que són un entreteniment positiu per als usuaris.

A més de tots els alumnes, la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Dori Moreno, també ha volgut fer extensiu el seu agraïment als monitors i monitores que han fet possible l’èxit d’aquest servei:«la feina i implicació dels monitors, monitores i directora són imprescindibles en un servei com aquest. La demanda creix, ens atraquem a tots els nuclis perquè tothom pugui gaudir dels avantatges d’aquest servei i els monitors i monitores segueixen fent una feina excel·lent com demostra la resposta de pares, mares i alumnes any rere any».

Durant el mes d’agost els Serveis Educatius Municipals seguiran oferint aquesta assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: