Les Festes del Turista de Cala Millor treuen un any més la cultura i tradició al carrer alhora que cerquen la reactivació econòmica del sector

Les festes se celebren des d’aquest dijous fins al diumenge 26 de setembre a Cala Millor.

Un any més, i després d’una aturada obligada, tornen les tradicionals Festes del Turista de Cala Millor.

Unes festes organitzades pel Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar que arranquen aquest dijous, dia 23, i es perllongaran fins al diumenge 26 de setembre amb un variat programa.

L’objectiu d’aquestes festes és, d’una banda, impulsar el comerç i a la restauració de la zona i per això el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha treballat de la mà d’associacions, d’entitats locals, de comerços i restaurants de la zona per organitzar, per exemple, una nit de compres i gastronomia on els comerços i restaurants adherits oferiran descomptes tant en compres com en tapes especials.

Per altra banda, es pretén alhora donar a conèixer entre els visitants els avantatges de la destinació i per això aquests dies també sortiran al carrer la tradició i la cultura amb actes com la tradicional trobada de gegants o un espectacle de ball de bot.

«Hem organitzat activitats dins les limitacions actuals per les restriccions, tant diürnes com nocturnes, dirigides tant al turista com a residents i visitants, i mitjançant les quals pretenem donar a conèixer la nostra cultura popular», ha explicat la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives.

«És una oportunitat per donar a conèixer tot el que podem oferir i també un punt de trobada entre residents i turistes que pot ajudar la reactivació del sector», ha conclòs Colau Bordal, president del Consorci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: