Les flors de primavera i la M de Manacor seran la imatge de les Fires i Festes, que començaran dia 31 de maig

En el concurs pel cartell de les festes hi han participat 39 artistes i dissenyadors.

Les pròximes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja compten amb una imatge que les identifica. Es tracta del cartell creat pel dissenyador valencià Juan Diego Ingelmo, que ha participat juntament amb altres 38 artistes i creadors en el concurs de cartells de les Fires i Festes 2019. El jurat ha valorat el disseny seleccionat cm una “proposta acolorida, senzilla, innovadora, que identifica Manacor i que alhora és capaç de cridar l’atenció del públic de diferents franges d’edat”. Per aquest motiu l’obra ha resultat la guanyadora del Concurs de Cartells de les Fires i Festes de Primavera de Manacor d’enguany.

Però la tria de la imatge guanyadora no ha estat una tasca fàcil. “Estam molt contents perquè hem rebut un bon grapat de cartells i l’elecció de la imatge guanyadora no ha estat senzilla, com a regidor de festes he d’agrair a tothom l’enorme esforç que han fet tots els participants per pensar i elaborar una imatge original i que representi l’esperit de les Fires i Festes de Manacor”, explica el regidor de Festes, Mateu Juan. El jurat d’aquesta edició l’han format la secretària del Patronat de Sant Antoni, Maria Antònia Torrendell; el periodista Sebastià Sansó; la secretària de l’associació de confraries de Manacor Joana Maria Lliteres; el vocal de l’obreria de Sant Jaume, Joan Mascaró i el regidor de festes, Mateu Juan. Tots ells han hagut de revisar els prop de quaranta cartells que aspiraven a convertir-se en la imatge de les Fires i Festes 2019.

Tots els membres del jurat han destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades. Cal recordar que, a més de rebre el premi de 500 euros, l’autor guanyador veurà la imatge guanyadora en els pòsters i els programes de festes que cada any edita l’Ajuntament de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: