Les jornades de formació comercial de Manacor se centren en el màrqueting, l’atenció al client i el disseny

L’ Ajuntament de Manacor i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) organitzen a partir del mes de novembre tres cursos de formació destinats als comerciants del municipi amb els objectius d’aprofundir en el màrqueting digital i de millorar la competitivitat dels establiments comercials.

“Després de les reunions que des de l’Ajuntament hem mantengut amb les diferents associacions de comerciants i empresaris del municipi hem constatat que els professionals del sector demanen sobretot formació en l’àmbit digital i per això juntament amb l’IDI posam en marxa aquests cursos”, ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzá.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor se centraran en les possibilitats del màrqueting digital, el disseny per terrasses de souvenirs i la millora de l’atenció al client. “Creim que els cursos seran una bona mesura per donar resposta a les demandes dels comerciants, que veuen clara la necessitat de professionalitzar els seus negocis mitjançant la formació en diferents temàtiques d’interès per als botiguers”, afegeix Bauzà.

És per això que s’han organitzat tres cursos, que començaran dia 13 de novembre amb l’objectiu de dotar d’eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits com l’aparadorisme, la comunicació i l’ús de les xarxes socials des d’una perspectiva de negoci.

Tres cursos

 Els comerciants interessats en algun dels cursos s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon 672 60 5767 o a l’adreça electrònica ffebrermunar@manacor.org. Tots els cursos són gratuïts i els impartiran diferents especialistes.


El curs Màrqueting digital: google my business, facebook, instagram i consultories començarà el 13 de novembre. L’especialista en mitjans socials i màrqueting digital, Mar Nicolau, mostrarà com usar les xarxes socials amb estratègies i accions per fer els negocis visibles i rendibles a la xarxa. El curs durarà quatre sessions, els dies 13, 15, 20 i 22 de novembre, de les 14.30 a les 16.30 h i es desenvoluparà al Centre Universitari de Manacor.

Ell curs Guia de bones pràctiques per a terrasses dels souvenirs, que impartirà l’especialista Antònia Genovart, es desenvoluparà dia 17 de novembre a partir de les 18 h al Centre de Cultura de Porto Cristo. I la biblioteca de Manacor acollirà els dies 27 i 29 de novembre, de 14 h a 16 h el curs Comunica, fidelitza i capta nous clients, que anirà a càrrec de l’especialista en ciències de la informació José Calatayud.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: