Les jornades de formació comercial de Manacor se centren en les xarxes socials i les tècniques de venda

Els cursos començaran aquest mes i estan oberts a tots els botiguers i comerciants.

L’Ajuntament de Manacor organitza cinc cursos de formació destinats als comerciants del municipi amb els objectius d’aprofundir en les xarxes socials, les tècniques de venda, les noves maneres de fer màrqueting i el disseny de material promocional dels establiments. En aquest programa de formació comercial del municipi de Manacor hi col·laboren l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) i la Cambra de Comerç. “Des de l’Ajuntament estam en contacte permanent amb les diferents associacions de comerciants i empresaris del municipi i amb aquests cursos volem donar resposta a les demandes d’aquest sector, que passen per la formació i la innovació en l’àmbit digital”, ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor, que començaran dia 15 d’octubre, se centraran en les possibilitats de l’Instagram, l’sorytelling i el copywriting, que són tècniques per construir un bon relat a les xarxes socials, les tècniques de venda, les experiències de compra i el disseny de material promocional de cara a la campanya de les festes de Nadal. “Hem ampliat l’oferta de curosos perquè tan des de l’Ajuntament com des del sector comercial manacorí sabem que és necessari professionalitzar cada vegada més els negocis mitjançant la formació en diferents temàtiques d’interès per als botiguers”, afegeix Bauzà.

Cinc cursos

En aquesta edició de les Jornades de formació per a comerços s’han organitzat cinc cursos, que començaran dia 15 d’octubre i acabaran dia 15 de novembre amb l’objectiu de dotar d’eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits. Els comerciants interessats en algun dels cursos poden obtenir més informació al telèfon 672 60 5767 o a l’adreça electrònica ioteroalmodovar@manacor.org. Tots els cursos són gratuïts i els impartiran diferents professionals especialistes en els diferents àmbits temàtics dels cursos.

Les jornades de formació es desenvoluparan en horari de migdia, de les 13.30 h a les 15.30 h per facilitar l’assistència dels comerciants. El curs Instagram al Comerç es desenvoluparà durant els dies 15 i 17 d’octubre. La formació en Storytelling: la nova manera de fer màrqueting, es farà els dies 22 i 24 d’octubre i L’art del Copywriting: escriure seduint, els dies 29 i 31 d’octubre. Els dies 5 i 7 de novembre els comerciants podran aprendre Tècniques de venda: com tractar el teu client, habilitats de negociació i experiències de compra. I aquesta edició de les Jornades de formació per a comerços acabarà dia 15 de novembre amb el curs Disseny promocional per a negocis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.