Les júniors del Bàsquet Manacor, líders del seu grup

Júnior Femení Expert-Restaurant Antonel·la
B. Manacor, 70 – B. Molinar, 59.
Després de tres jornades les júniors lideren el seu grup de promoció a la categoria especial amb 2 victòries i una derrota. Tot i la victòria d’aquest cap de setmana, l’equip encara pot millorar molt. Tanmateix, va saber trobar el camí a la victòria.

Cadet Femení Òptica Es Centre
B. Manacor, 24 – La Salle Palma, 91
Partit difícil i complicat contra un dels millors equips de la categoria. Durant bastants minuts es va competir de tu a tu davant d’un equip físicament molt superior. Aquesta superioritat, juntament amb les precipitacions de les manacorines, van decantar el partit a partir del segon quart. Ens quedam amb els minuts en què l’equip va estar a l’alçada i fins i tot per sobre de les rivals.

Infantil femení Bar S’Avinguda
B. Manacor 42 – Binissalem, 37
Primer partit de la temporada de les infantils en què van demostrar una gran progressió en intensitat i concentració defensiva. Quant a l’atac, van crear més espais i van ser valentes en l’1×1.

Infantil masculí Restaurant Es Parc
Bàsquet Manacor, 74 – Sant Agustí B, 51
Primer partit oficial dels infantils en el qual van jugar a ratxes, la qual cosa va bastar per començar a veure coses positives. S’imprimí un alt ritme de partit que, tot i que propicià la pèrdua de moltes pilotes i errar una gran quantitat de cistelles fàcils, és el camí a seguir. És un grup nou amb moltes ganes de feina que quan aconsegueixi conjuntar-se, serà un gust veure’ls jugar.
Cadet masculí preferent Autocars Tramuntana
B. Manacor, 66 – B. Artà, 57
Primer partit de lliga amb uns objectius clars: ser un equip intens i disciplinat, amb normes clares en defensa i en atac per créixer a partir d’aquí. El primer quart va ser molt igualat (16-16), però a partir d’aquí l’equip, tot i la inexperiència en la categoria, va agafar distància al marcador que va saber mantenir fins al final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: