Les nines de l’equip infantil “Forn Ca’n Tòfol ” realitzaren un gran partit davant el CV Campos

Les nines del nostre equip infantil femení vermell varen jugar un partit molt complet tan en atac com en defensa davant les companyes de Campos. Gràcies al bon treball en equip les nines aconseguiren el premi de la victòria i una alegria molt merescuda. Al final el resultat fou favorable a les nostres jugadores per 80 a 39.

Per les seva banda, les nines de l’infantil ADVOCATS JOAN PICÓ competiren al màxim contra el Montuïri, un equip molt intenst i físic. Malgrat els bon moments de joc i la millora de l’equip dia a dia, les nines de Montuïri s’emportaren la victòria per 51 a 81.
Els dos infantils masculins que dissabte competiren foren molt superiors als seus rivals.
L’equip infantil RESTAURANT XINXERAM va vèncer clarament als companys d’Artà  per un resultat de 55 a 4. Per la seva banda, els nins de l’equip MALLORCA SERVEIS INMOBILIARIA aconseguiren una clara victòria davant un lluitador CAPDEPERA.
Les nostres cadets RESTAURANT ES CRUCE van progressant dia a dia. En el partit disputat contra Sineu l’equip demostrà aquesta millora però uns minuts negatius en el tercer quart decantaren el partit en favor del Sineu. Al final el marcador reflectí un 57 a 65 per a les nines de Sineu.
Els nostres Cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen dins Artà per 59 a 21 en un partit a on l’equip realitzà una molt bona primera part però en la segona es desinflà.
Finalment, l

es nostres séniors BUFETE PERELLÓ acabaren la primera fase de la competició amb una clara victòria a Capdepera mostrant una gran cara i demsotrant el gran equip que estan formant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: