Les obres de millora de la carretera d’accés a Cala Murada obliguen a tallar-hi el trànsit durant quinze dies

Dilluns que ve, dia 23 d’abril, començaran les obres de millora de la carretera d’accés a Cala Murada. Per motius de seguretat s’haurà de restringir el trànsit en aquesta via durant quinze dies. Així mentre durin les obres els veïnats i veïnades de Cala Murada i tots els que vulguin visitar aquest nucli costaner del municipi de Manacor hauran d’accedir-hi des de Cales de Mallorca.

“Des de l’empresa que fa les obres i des de l’Ajuntament intentarem escurçar el termini de les obres, lamentam les molèsties que les obres poden causar però crec que val la pena, és una millora que fa molts d’anys que els residents reclamen i que servirà per millorar la seguretat i la comoditat en aquesta via”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Isabel Febrer.

Les obres consistiran en el reforç del ferm de la carretera, i en la renovació total de la capa asfàltica. A més es canviarà tota la senyalística i la pintura viària. Els veïnats havien de recórrer quatre quilòmetres des de la carretera Ma 4014, que uneix Porto Cristo i Portocolom, per arribar a Cala Murada i durant les obres hauran de passar per Cales de Mallorca tot recorrent uns 7 quilòmetres per arribar a ca seva. Una vegada que acabin les obres a la carretera d’accés a Cala Murada s’iniciaran els treballs en l’accés a Cales de Mallorca. Les obres de millora dels dos accessos les executarà l’empresa Amer e Hijos SA per un import conjunt de 216.163 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: