Les platges del municipi a punt per a la temporada de bany

Un any més, les millores d’equips i serveis garanteixen unes platges accessibles, segures, sostenibles i competitives.

En aquesta nova temporada que ja ha començat, des de la Regidoria de Turisme hem apostat un any més perquè les platges del municipi disposin de més serveis i millores amb l’objectiu de seguir amb el compromís de millorar la imatge de les nostres platges, fer-les més accessibles i ser un competidor fort respecte de la resta de destinacions turístiques de l’illa. Així, des de fa mesos, es treballa per tenir-les acondiciades per a la temporada de bany i a més tenir a punt totes les novetats per ser estrenades.
Novetats de la temporada
Aquest any 2019 continua la millora i renovació d’equipaments. En primer lloc, s’han incorporat al HISUNPOINT, l’innovador projecte que ofereix mesures personalitzades per prendre el sol amb garanties i instal·lat la temporada passada, carregadors per a mòbils, afegint així un component extra al servei i facilitant les comunicacions a les persones usuàries.
En aquest mateix sentit, enguany, la platja de la Costa dels Pins ja disposa de wi-fi gratuït a disposició de totes les persones usuàries, que a més podran llogar caiacs i disposarà d’un reforç del servei de socorrisme en hores de més afluència de la temporada alta per oferir una platja encara més segura.
Una altra de les noves mesures destacades respon a la intenció de seguir fent de Cala Bona una platja accessible. Així, els díptics informatius ja tenen una nova imatge: no només han canviat el disseny, sinó que s’ha incorporat un codi QR que permet la seva lectura amb veu, és a dir, que persones amb dificultats visuals puguin accedir fàcilment al contingut. A més, estan explicats en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.
Seguint amb aquesta línia, s’afegiran més activitats inclusives a la platja de Cala Bona com l’ aiguagym. Activitats destinades a persones amb alguna discapacitat però que també estaran a disposició dels escolars de la zona.
A més, enguany, tant la platja de la Costa dels Pins com la de Cala Bona disposaran d’una zona exclusiva per a massatges.
Zona d’accés a cans
Finalment, una altra de les novetats més importants d´aquesta temporada és la creació de la nova zona exclusiva, delimitada i ben senyalitzada a la platja de sa Marjal que permet l’accés als cans amb les mateixes condicions que a la via i als espais públics, fet que suposa estar identificats, evitar danys de l’espai públic o que el responsable en reculli les deposicions immediatament, entre altres. La zona disposa d’uns cartells informatius de normes d´ús en quatre idiomes, un dispensador de bosses per a la recollida dels excrements i un contenidor.
La zona ja està a disposició de totes les persones usuàries interessades a gaudir una estona amb les seves mascotes, i hi poden accedir pel carrer del Port Vell, senyalitzat degudament per facilitar-ne la ubicació i així evitar entrar per la platja de sa Marjal per tal de no interferir la resta de banyistes.
Amb tot, aquesta és una mesura que dona resposta a moltes peticions i també un altre valor afegit tant per a residents com a turistes de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: