Les promeses del Renshinkan triomfen al primer rànquing amb 8 medalles d’or, 6 d’argent i 11 de bronze

Comença el rànquing de competició per a les joves promeses del judo Balear.Aquest passat dissabte a Lloseta fou el Club Tokushindan l’encarregat de delectar als participants amb una brillant organització.

Gairebé la totalitat dels clubs del judo mallorquí varen ser presents a la primera posta a punt vàlida per a la classificació del Campionat de Mallorca, amb el clar objectiu comú d’educar mitjançant la competició.

El judo Renshinkan va ser-hi present amb 8 medalles d’or, 6 d’argent i 11 de bronze, ens valgueren una excel·lent posició a la taula classificatòria.

Els medallistes varen ser:

Medalla d’or: ADRIÀ SANCHEZ ESCANELLAS, JOAN FONS SERVERA, ISMAEL GARCIA, WASSIM EL ARJOUNI, YASSIN EL HALFI, ADRIA CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV STANCHEV i ASIE RODRIGUEZ.

Medalla de d’argent: JOAN POZO MIRO, LUCIA LEIVE, DEBORA CORDOVA,SERGI FEBRER, JOSE RAMON SANTANDREU i ERICK LADO TESSENOV.

Medalla de bronce: ZAKIA EL HALFI, MIQUEL MOREY, IVAN PELEGRIN, JULIAN NIETO, GERARD MATEU, SEBASTIA BARCELO DURAN, DAVID ARIAS CARRASCO, JAUME JOAN MAS, JOAN FRANCESC MOLINAS, MATEU MASCARÓ ROSELLO i DANIE LAKOMSKI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: