Les promeses del Renshinkan triomfen a Sineu amb 8 medalles d’or, 8 de plata i 14 de bronze

Prop de tres-centes varen ser les joves promeses del judo mallorquí que delectaren als qui eren presents a aquest esdeveniment, que compta amb la presència de gairebé la totalitat dels clubs de la nostra illa.

Sineu fou un cop més l’escenari d’aquesta magna competició vàlida per a la classificació del Campionat de Mallorca. Les categories que hi participaven eren la Sub9 (7 i 8 anys), Sub11 (9 i 10 anys) i Sub13 (11 i 12 anys).

La bona tècnica dels joves competidors i els impressionants ippons de la nostra cantera, demostraren que el judo de la nostra illa té un futur prometedor.

El Renshinkan va estar molt bé, a l’altura de les circumstàncies, amb 8 medalles d’or, 8 de plata i 14 de bronze, que feren del club un dels millors posicionats a la taula classificatoria. Aquests foren els protagonistes:

Medalla d’or: IVAN PELEGRIN SANTANDREU, JOAN FONS SERVERA, ADRIÀ CARDOSO BAUZA, ERICK LADO TESSENOV, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, ISMAEL GARCIA SOBRINO, XABIER FERNANDEZ CEBEY i FRANCINA FONS SERVERA.

Medalla de plata: LUCIA LEIVE HERRERA,DEBORA BRIGUITTE CORDOVA, SERGI FEBRER CASTRO,WASSIM EL ARJOUNI, JOAN FRANCESC MOLINAS, PERE ANTONI MARTINEZ, ASIER RODRIGUEZ i SOFIA LLULL LLOMPART.

Medalla de bronze: CANDELA ROLDAN VEGA,JOAN POZO MIRO, ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, JULIAN NIETO FORESTI,PAU SANTANDREU PERELLO,SEBASTIA BARCELO DURAN,ALEJANDRO NIKOLAEV, JOSE RAMON SANTANDREU,DAVIS ARIAS, JAUME JOAN MAS, JOAN MIR SANTANDREU, MATEU MASCARO ROSELLO, TONI SANTANDREU LOZANO i YAMILA MANZANO NADAL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: