L’escola d’Estiu de Son Servera acaba amb la participació de 280 nins i nines

La iniciativa municipal pretén ser una ajuda per a pares i mares a la vegada que un entreteniment positiu per als usuaris.L’agost ja ha acabat i amb el mes, l’escola d’Estiu que ha organitzat un any més l’Ajuntament de Son Servera des de l’àrea d’Educació. Aquest any, han participat més de 250 nins i nines. 67 el mes d’agost, i 57 el mes de juliol, només a Son Servera. Mentre que a Cala Millor hi han participat 64 el mes d’agost i 92 al mes de juliol.

Les activitats s’han realitzat durant els dos mesos d’estiu amb la intenció de què els participants poguessin aprofitar el seu període estival i també amb la idea de facilitar la conciliació laboral, familiar i personal de totes les famílies del municipi.

L’escola d’Estiu a Son Servera ha tingut com a nucli de les activitats les Escoles Velles, on s’han realitzat les diferents propostes de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h. A més, tots aquells que ho han sol·licitat, també han pogut tenir servei de menjador a les mateixes instal·lacions.
Durant els dos mesos els més petits han pogut gaudir de nombroses activitats com sortides a la platja de Cala Millor, passeig en trenet, aqualand, treballs manuals, jocs d’aigua, activitats en rodes, sessions de cinema, visites a la biblioteca, al parc, al mercat de Son Servera , al teatre la unió i fins i tot es va fer una gran verbena amb peperams i Karaoke; entre moltes altres activitats.

Per altra banda; a l’escola na Penyal de Cala Millor, també s’ha organitzat les mateixes activitats, seguint amb l’objectiu d’afavorir que tothom qui vulgui o necessiti el servei pugui accedir-hi fàcilment. De l’escola de Cala Millor cal destacar l’acampada de dos dies que els nins i nines han fet dinte de la mateixa escola.

Tots els usuaris que han participat en aquesta edició de l’Escola Municipal d’Estiu han valorat molt positivament les activitats programades a les quals consideren “molt divertides i entretingudes” i, a més, la majoria ha expressat la seva la intenció de repetir l’experiència el pròxim estiu.

A més, des de l’àrea d’Educació, la regidora, Dori Moreno, ha volgut destacar la “feina i implicació de tots els monitors”; que segons la regidora són els que han aconseguit aquest èxit “fent que els nins i nines hagin gaudit de l’experiència.”

sdr
sdr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.