L’Escola Municipal de Mallorquí acorda atorgar el Reconeixement de Merits 2019 al grup de Rock Anegats

L’acte de lliurament tendrà lloc divendres 14 de juny a les 20 h al Teatre de Manacor.

El passat dimecres dia 27 de març el Ple de l’Escola Municipal de Mallorquí, per unanimitat, va adoptar l’acord d’atorgar el Reconeixement de Mèrits del 2019 al grup de rock Anegats, de Son Servera. Tant el claustre de professors com el Ple de l’Escola han destacat la feina que fa aquest grup per difondre la llengua catalana entre un públic jove a través d’unes lletres de cançons que sempre tenen molt a veure amb Mallorca i la nostra manera de viure. Pep Álvarez, un dels membres del grup comenta que “estam agraïdíssims i a tots els components del grup en ha vengut ben de nou una notícia tan bona provinent del poble de Manacor”.

Anegats és una banda de rock català que va néixer a la dècada dels 90 a Son Servera. El 2004 editaren el primer disc i en tragueren sis més, fins al 2014 que decidiren fer una pausa. El 2018 es tornaren a ajuntar i ara, al maig del 2019, estan a punt de presentar un disc nou, concretament, el 3 de maig a l’Auditorium de Palma.

Els darrers actes de Reconeixement de Mèrits s’han dedicat a persones que han contribuït en la difusió de la nostra llengua i cultura des de diferents vessants, com són l’ensenyament de català per a adults, amb els professors de català de l’Escola G. Morey, G. Melis i S. Puig; l’ensenyament del ball i el cant pagès, amb Margalida Fullana; i el vessant més literari, amb el poeta Bernat Nadal. Per enguany “hi havia ganes d’obrir el ventall i destacar la feina que fan grups de rock com Anegats”, comenta la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

L’acte de lliurament d’aquesta distinció es farà en el transcurs de l’acte institucional del Reconeixement de Mèrits 2019 al Teatre de Manacor divendres 14 de juny a les 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: