L’Escola Municipal de Música i Dansa de Son Servera compleix vint-i-cinc anys amb una renovació d’art i color

L’artista serverí Sath ha embellit el local de l’Escola Municipal de Música i Dansa
amb motiu de l’aniversari.

Fa un quart de segle que Son Servera té l’oportunitat de poder oferir formació musical als infants i joves del municipi. Vint-i-cinc anys d’història de la qual han participat un gran nombre d’alumnes als quals se’ls ha oferit l’oportunitat d’aprendre, entendre i sentir la música d’una manera diferent i professional.

Una visió i un gust per la música que l’Escola no només ha aportat als alumnes sinó també a totes les famílies d’aquests i a la ciutadania en general. I és per això que l’Escola Municipal de Música i Dansa es pot considerar el planter de les associacions culturals i musicals del municipi. De fet, des de l’Ajuntament, en concret des de la Regidoria de Cultura, sempre s’ha apostat per aquest tipus de formació i per donar-li continuïtat per la seva transcendència cultural. Així, la regidora de Cultura, Maria Arenas, ha recordat la importància d’aquest tipus de formació per al municipi i ha agraït la confiança dels serverins en aquesta: “és una escola per a i de la gent d’aquí, que ha crescut gràcies a l’esforç, al treball i a la constància, i de la qual tots estam molt orgullosos”.

L’Escola va començar el seu camí l’any 1993 i ara compleix l’aniversari en una situació ben bona pel que fa a l’interès que desperta entre els ciutadans i el nombre d’alumnes, que creix any rere any.

Amb tot, i amb motiu d’aquest aniversari, l’artista local Sandro Thomàs ha deixat la seva marca a les aules de l’escola, on ha pintat diferents murals a les parets, dibuixant instruments animalitzats i creant d’aquesta manera una obra personal i original.

L’escola, que va néixer amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació musical extraescolar als infants de poble, ha anat també ampliant la seva oferta arribant a oferir ensenyament de gairebé tot tipus d’instruments, llenguatge musical, cant o dansa moderna. A més, també s’hi realitzen diferents tallers per tal d’oferir un ventall encara més ampli d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.