L’escriptor Alfons Martí Bauçà ens acostarà a la història dels minorcans de Florida en el pròxim dilluns de l’Obra

El pròxim dilluns de l’Obra tendrà com a ponent l’escriptor Alfons Martí Bauçà, que ens introduirà en l´èpica història dels minorcans de Florida explicada en “L’odissea dels minorcans”, el seu darrer llibre.
La xerrada, titulada “La Florida dels minorcans”, es farà al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) dia 8 de gener, a les 20.00 h.

Quan Florida i Menorca caigueren a mans dels britànics l’any 1768, un influent doctor escocès aconseguí reclutar més de mil menorquins, un centenar d´italians i famílies gregues i mallorquines perquè el seguissin com a colons a la salvatge Florida, on veieren com els contractes eren una estafa i com foren tancats dins un camp de treballs forçats de plantació industrial.

N’Alfons Martí Bauçà (Palma, 1968) és filòsof, escriptor i peridista. Ha escrit llibres de viatges, assaig i biografies. “Una aventura americana”, “Una aventura grega”, “Una aventura italiana”, “Els déus i nosaltres”, o “El hombre que quiso ser hombre“ són una mostra de la seva variada bibliografia. “L’odissea dels minorcans” és el seu darrer treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: