L’esoleta i l’equip femení d’iniciació del Bàsquet Manacor participen a la diada de bàsquet

Aquest cap de setmana els nins i nines de l’Escoleta Hiper Centro del Bàsquet Manacor i les nines de l’equip femení d’iniciació Cronomotor van participar a la Diada organitzada pel Consell de Mallorca a Na Capellera.

Totsvan gaudir molt d’aquesta primera experiència, amb circuits psicomotrius i amb partidets amb els altres clubs de la nostra comarca! Moltes gràcies als més petits i a les més petites del Club i a totes les famílies!!!

Bon joc dels minis masculins
Mini masculí preferent Tot Motor
Joan Capó, 28 – B. Manacor, 58
Excel·lent partit del mini vermell a Felanitx. El B. Manacor va tancar el millor partit de la temporada davant d’un equip local amb menys recursos tècnics però que sempre va mantenir-se ferm. Els manacorins, molt intensos, van tancar el marcador just a la fi de la primera meitat. Al segon temps van mantenir la intensitat i les ganes de bàsquet. Enhorabona a tot l’equip.

Mini masculí especial Gestoria Nadal
B. Manacor, 90 – Cide, 92
Molt bon partit per part de tot l’equip. Aquesta lliga ens ofereix autèntics partits de minibàsquet jugats a alta velocitat. Els nostres nins en atac van fer millores en l’enteniment del joc i molts jugadors varen tenir la capacitat de crear perill a partir de l’1×1. En defensa es veié una millora en la capaçitat de sacrifici i amb les ajudes al companys, sense els altibaixos que si havien tingut en altres partits. Llastima d’una baixada als darrers 2 minuts on van passar de tenir un avantatge de 7 punts a perdre el partit de 2. Això és bàsquet i fins el darrer segon tot es juga. Així i tot molta millora en el joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: