L’espectacle «Grans Musicals» del proper dissabte 30 de setembre, a l’Auditori Sa Màniga contarà amb l’actuació de Virgínia Bordal

Dins el programa de les Festes del Turista 2017, el proper dissabte a les 20:30h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, destacats cantants internacionals alemanys interpretaran peces dels grans musicals de tots els temps. La cantant de sa Coma Virgínia Bordal, per segon any consecutiu, ha estat convidada a cantar amb ells a l’espectacle titulat «Grans Musicals».

Na Virgínia, a més, dels seus estudis de dansa i cant arran d’un curs que va fer amb la professora alemanya de musicals Gudrum Schade, se li van obrir un món de possibilitats i ha actuat a diversos musicals amb gran èxit.

És component del grup  acapela «Supervoices» guanyadors del concurs Acapela, i que actuaren de taloners dels Beach Boys a Son Fuesteret. Aquest estiu ha cantat als Jardins d’Alfabia amb un espectacle muntat per David Ordinas.

Actualment segueix amb el projecte del musical Chicago, que tornarà fer amb la Banda de Música d’Alcudia  a diferents teatres. A més, Virgínia es component de la companyia teatral «Un montón de Artistas», amb la qual té en marxa diferents projectes.

Els amants dels grans musicals no es poden perdre l’actuació del proper dissabte a l’Auditòri Sa Màniga.

Si voleu veure imatges d’aquest espectacle, clicau aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: