L’espectacle «Grans Musicals» dirigit per Gudrun Shade celebrat a l’Auditori  Sa Màniga tancà les Festes del Turista de Cala Millor

El dissabte dia 30 de setembre, a l’Auditori Sa Màniga tingué lloc l’espectacle «Grans Musicals», que va fer un repàs pels millors musicals de tots els temps, a càrrec dels cantants internacionals alemanys, Gerd Achiles&Gudrun Shade, Hardy Rudolz, i  Virgínia Bordal de sa Coma.

Interpretarenen total 30 temes, als dos darrers: We Are The Champions (We Will Rock You) i Thank You For The Musik (Mamma Mia), va actuar amb ells na Laura, una jove alumne de 17 anys, de na Gudrum Shade.

Tant les actuacions individuals, com els duets o les actuacions en grup varen fer vibrar  al nombrós públic assistent. L’espectacle va ser dirigit per la gran artista internacional de musicals Gudrun Shade, que va estudiar dansa a Berlín i Nova York, i ha actuat i triomfat als millors musicals arrel de món.

Des de fa tres anys Gudrum Shade, a l’estiu imparteix tallers musicals a Artà. Na Virgínia, després d’acabar els seus estudis de dansa i cant, va ser una de les seves primeres alumnes i continua amb ella cada any.  Arran de la seva participació als tallers  se li va obrir un món de possibilitats i ha actuat a diversos musicals amb gran èxit, fins i tot a Madrid. És component del grup acapela «Supervoices», guanyadors del concurs Acapela, i actuaren de teloners dels Beach Boys a Son Fusteret, a més, aquest estiu ha cantat als jardins d’Alfabia amb un espectacle de David Ordinas. Actualment segueix amb el projecte musical «Chicago» que tornarà fer amb la Banda de Música d’Alcúdia a diferents teatres. També és component de la companyia teatral «Un montón de Artistas».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.