L’Espectacle «La Niñera Màgica» de l’escola U-Dance tancà les Festes de sa Coma 2018

El passat diumenge dia 15 de juliol, al pinar de la zona verda de davant l’escola de sa Coma organitzat per l’Associació de Veïns començaren les Festes de sa Coma 2018, amb el tradicional dinar popular de paella que reuní a 270 persones.

El dilluns les classes de paddle surf per nins i nines a partir de 10 anys a la platja de sa Coma varen ser tot un èxit de participació. El capvespre les carreres de canyes, olles, tallers de pintura i els jocs populars infantils feren gaudir a nins i pares. El més grandets tingueren l’esperada Festa Holi!, on s’ho passaren molt bé, a més dels participants, també la plaça va quedar tenyida de rosa i blau.

El dimarts 17 de juliol, és va celebrar la I Trobada de Ball en Línia de sa Coma, organitzada per l’Escola de ball de Jaume i Aina. L’encarregada de presentar aquesta primera trobada va ser, Madò Pereta, que només sortir a la plaça es va posar el públic a la butxaca.

El dimecres l’esport també va ser present a les festes amb la demostració Taekondo-Show i Torneig de judo infantil i el vespre el cinema a la fresca.

Les tradicionals Nits Multiculturals de degustació de tapes de diversos països que es celebraren el dijous i divendres varen estar molt concorregudes. El dijous les autoritats acompanyats pels Xeremiers del Puig i els gegants Jaume Bellugins, Angelina Trebolina, i Mossèn Salvador Galmés, inauguraren oficialment les Nits Multiculturals.

A les 21.h la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier, va fer un molt bon concert de festes en el que debutaren quatre nous components: dues flautistes, M. Antònia Riera i M. Micaela Santandreu, i dos joves percussionistes en, Marc Llodrà, i en Francesc Campillo, amb en Francesc són tres generacions de la família que toquen junts a la banda, la seva mare Aina i el seu padrí Joan Llorer. Llàstima de la manca de previsió de l’organització que no va posar micròfons a l’escenari, a diferència de a tots els altres grups i conjunts que actuaren i sí tenien una bona megafonia. Els nombrosos assistents estaven indignats pel fet, ja que són moltes hores que dediquen els músics a prepar el concert i no es va poder escoltar com es mereixien.

Seguidament demostració de ball de bot amb l’escola de ball Va de Jota, i vetlada de ball de bot obert amb el grup «Tramudança».

El divendres continuà la Nit Multicultural de tapes, amb la cercavila de la xaranga Los Estupendos Burruños, i Kifumfa Dimonis acompanyats per la Batucada Kintrofa. El plat fort del vespre arribà amb el concert «Dos Pájaros a Tiro» tribut a Serrat i Sabina, i tancà la vetlada el jove grup Sustrandos.

El dissabte horabaixa, festa de l’Escuma infantil i a les 20h a l’Església de Santa Maria de sa Coma es va celebrar un molt bon concert de les Corals Gabellina, i Gent Gran Punta de n’Amer, que des de fa quinze anys col·laboren juntes al concert de les Festes de sa Coma.

La gran revetla del dissabte molt concorreguda aquest any, va anar a càrrec de: Àcaros del Son, Anegats, i Islanders. Aprofitant la nit del joves també hi va haver la taula informativa de Mallorca Lliure d’Agressions Sexistes NO! I punt.

Tancà les Festes de sa Coma 2018, l’espectacle «La niñera Mágica» a càrrec de l’escola U-Dance, un gran espectacle en el que participaren tots els alumnes i també els grups de competició. La responsable de l’escola Maria Durán, va sorprendre al públic amb l’anunci de la seva retirada després de dirigir durant quinze anys l’espectacle va anunciar que seria el darrer, que es retirava per estar amb la seva família, ja que la seva filla Núria la necessita.

Cal felicitar als organitzadors de les festes i a tots els que han col·laborat i participat un any més, a les festes. Serveis Sanitaris i de manera especial a la Policia Local, que va doblar torns, de vigilància. Enguany es varen posar un murs protectors per impedir el pas de vehicles al recintes de festes per tal de reforçar la seguretat.

????????????????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.