L’esport, la pagesia, la indústria, el comerç, l’artesania i la gastronomia omplen la XXVIII Fira de Manacor

La segona Fira Esportiva de Manacor treu al carrer el potencial esportiu del municipi.

La XXVIII Fira agrícola, ramadera, artesana i esportiva fa possible que durant les Fires i Festes de Primavera Manacor pugui mostrar la seva immensa oferta comercial, la grandesa esportiva del municipi i la tradició més arrelada. Amb més de 300 expositors, un recorregut que supera els cinc quilòmetres i una superfície de més de 26.700 metres quadrats, Manacor acull una fira per a tots els gustos i ho tothom hi pot trobar coses ben interessants. Hi destaquen la fira de l’Esport, l’espai d’artesans, les mostres d’animals, exposicions de cotxes i motos d’època, mostres d’art, productes alimentaris, firaires, maquinària agrícola, atraccions, arbres, plantes i un llarg etcètera.
Si la primera edició de Fira Esportiva va ser tot un èxit, enguany aquesta aposta es torna a repetir. Es tracta de “mostrar que a través dels clubs i les entitats s’ha creat planter i afició per contribuir en el fet essencial: fomentar l’esport i els seus valors”, han destacat des de l’organització. Així la II Fira Esportiva ha fet créixer la fira tradicional i s’ha instal·lat a l’avinguda de Baix des Cós. Aquest eix comercial de Manacor s’ha omplit amb els estands d’una trentena de clubs, acadèmies, gimnasos i entitats esportives. Més de 1.500 persones han participat com organitzadors en els tallers, les demostracions i les classes magistrals que durant tot el dia s’han programat en tot el recorregut de la II Fira Esportiva. I és que els diferents clubs i entitats participants han oferit activitats i tallers. Ball de tot tipus, ioga, escalada, tir, tallers de psicomotricitat, d’Indoor walking, concursos de llançament a porteria, jocs d’habilitat, d’acrobàcies, classes de tenis, d’escacs, de futbolí i tallers i demostracions per a tots els gustos.
A més enguany també ha tornat a la fira l’espai artesà a la plaça de na Camel·la, que concentra paradetes de venda i demostracions dels mestres artesans de Manacor. Tot sense oblidar les mostres d’animals que cada any atrau famílies de tota la comarca, i les demostracions de feines i eines del camp. Els assistents també han pogut gaudir exhibicions de cotxes d’època, paradetes per comprar menjar i la tradicional exposició de cotxes i maquinària agrícola, que com en l’edició passada s’ha traslladat al passeig Ferrocarril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: