L’Estudi 9Ritme de Manacor viatja amb tres grups aquest cap de setmana a la final europea de “Vive tu sueño” a París

Els grups Seven go (infantil), The new gang (junior) i Mix dance crew (premium), de l’acadèmia 9Ritme de Manacor dirigida per Miki Galmés, parteixen cap a París aquest divendres per anar a la competició europea de hip hop, Vive tu sueño.

La competició es celebra cada dos anys amb tots els grups finalistes de les gales celebrades durant aquests dos anys als diferents països. El total de participants a les gales de dansa urbana d’aquestes dues darreres edicions, han estat uns 2000 dels
quals, s’han classificat 600.

Enguany, la final nacional, compta amb la participació d’Espanya, Regne Unit, França, Portugal, Ucrania, Itàlia, Holanda i Bèlgica.
El jurat d’aquesta edició són: Del Mak: coreògraf de la pel·licula Step Up, coreògraf de Nike, BMW, ballari de Madonna, Lady Gaga i coreògraf dels Chemical Brothers.

Joao Dos Santos: el millor ballari i coreògraf de dansa urbana de França, director de la millor acadèmia de París, Lax Studios i Carlos the boy: jurat fix de vive tu sueño, professor de professors de dansa urbana, productor i cantant.

Desitjar molta sort als tres grups que representaran al nostre poble el pròxim diumenge dia 10 matí al Palau de Congressos de París i bon viatge al centenar de persones que els acompanyen.

A més, aquest mes, 9Ritme celebra el seu segon aniversari com a estudi i el seu sisè
des de que es va fundar. Enguany, ho celebraran d’una manera molt especial, viatjant
a París a la final europea de Vive tu sueño. Molts d’anys, sort i enhorabona per tot el
camí fet.

Salut i dansa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: