L’IES Puig de sa Font mostra al públic el nou edifici de cuina

Una jornada de portes obertes on ha estat present el Conseller d’Educació, Universitat i Recerca, el Sr. Martí March.

Aquest dijous 5 de març, l’IES Puig de sa Font ha organitzat una jornada de portes obertes per informar de la seva oferta de formació professional, una de les sortides professionals estratègiques i clau de cara al present i al futur dels joves.
En aquesta jornada, on han assistit el conseller d’Educació, Universitat i Recerca, el Sr. Martí March, i la batlessa de Son Servera, la Sra. Natalia Troya, juntament amb altres representants municipals.

Primer s’ha duit a terme una taula rodona, que ha penjat el cartell d’aforament complet, on s’ha posat damunt la taula aquesta necessitat de reforçar i potenciar entre famílies, joves i societat empresarial la formació professional i la importància d’oferir una educació d’aquest tipus de qualitat i amb garanties.
Després de la xerrada, els assistents han pogut visitar les noves instal·lacions del mòdul de cuina que ha quedat així inaugurat.

Aquest nou mòdul, que ja està en funcionament i a disposició dels més de 60 alumnes matriculats aquests curs als cicles de FP de restauració i cuina que s’imparteixen al centre, té tres tallers: un de pastisseria, un de cuina i un de restauració, que han quedat completament renovats i adequats a les necessitats després de les obres de millora realitzades i en les quals s’han invertit més de 900.000 euros.

“Habilitar i donar l’oportunitat que es treballi en un entorn com el real durant l’etapa de formació és clau per garantir la sortida al mercat laboral de professionals qualificats i amb garanties, per això estam molt contents de poder disposar d’unes instal·lacions com aquestes al nostre municipi. A més, som un municipi turístic, dedicat a la restauració i on es necessiten treballadors formats en aquest camp. L’FP és una aposta segura!”, ha explicat la batlessa, Natalia Troya.

L’IES Puig de sa Font ofereix la formació professional bàsica d’hostaleria, d’electricitat, de perruqueria i estètica i el cicle formatiu de grau mitjà de cuina.
L’FP són els estudis professionals més pròxims a la realitat del mercat de treball i donen resposta a la necessitat actual de demanda d’ús de personal qualificat especialitzat en els diferents sectors professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: