Lluís Llull acaronà el bronze a la internacional Super Copa d’Espanya de Judo a Pamplona

El passat dissabte dia 16, Navarra fou l’autonomia amfitriona de la Super Copa d’Espanya cadet. A Pamplona s’hi reuniren poc més de 500 nins i nines d’edats compreses entre els 15 i 17 anys, que es donaren cita per a disputar aquesta competició d’alt nivell i valedera per a  la classificació del campionat d’Espanya, a les seves respectives categories.

A aquesta trobada, a més de representants de tota Espanya, també n’hi participaren de paisos com França, Portugal…

Els representants de tecnificació de Mallorca, Fabio Vera i Andrés González del Judo Ca’n Pastilla; Nuria Farelo, Maria Martínez i Laura Pérez del Taikukan; Lluís Llull del Renshinkan. El cap de l’expedició Udoka Sunday i els àrbitres Juanan Martínez i Olga Muñoz.

Excel·lents foren els combats d’equip de Maria Martínez i Andrés González , que guanyaren la primera ronda. Fabio Vera va guanyar 3 rondes i Lluís Llull feu el propi a 4 combats.

Excel·lent també la trajectoria d’en Lluís , la seva constància i implicació als entrenaments fa que dia rere dia tengui una notable millora. Pamplona ha sigut per ell una prova de test, guanyà a la primera ronda a un representant de Madrid, i també un altre madrileny fou derrotat per ell a la segona ronda. A la tercera feu el propi amb un representant d’Asturies, un aragonès a la quarta i a semifinals en Lluís fou derrotat, primer contra un madrileny i també perdé la medalla de bronze contra un altre madrileny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.