Lluís Llull acaronà el bronze a la internacional Super Copa d’Espanya de Judo a Pamplona

El passat dissabte dia 16, Navarra fou l’autonomia amfitriona de la Super Copa d’Espanya cadet. A Pamplona s’hi reuniren poc més de 500 nins i nines d’edats compreses entre els 15 i 17 anys, que es donaren cita per a disputar aquesta competició d’alt nivell i valedera per a  la classificació del campionat d’Espanya, a les seves respectives categories.

A aquesta trobada, a més de representants de tota Espanya, també n’hi participaren de paisos com França, Portugal…

Els representants de tecnificació de Mallorca, Fabio Vera i Andrés González del Judo Ca’n Pastilla; Nuria Farelo, Maria Martínez i Laura Pérez del Taikukan; Lluís Llull del Renshinkan. El cap de l’expedició Udoka Sunday i els àrbitres Juanan Martínez i Olga Muñoz.

Excel·lents foren els combats d’equip de Maria Martínez i Andrés González , que guanyaren la primera ronda. Fabio Vera va guanyar 3 rondes i Lluís Llull feu el propi a 4 combats.

Excel·lent també la trajectoria d’en Lluís , la seva constància i implicació als entrenaments fa que dia rere dia tengui una notable millora. Pamplona ha sigut per ell una prova de test, guanyà a la primera ronda a un representant de Madrid, i també un altre madrileny fou derrotat per ell a la segona ronda. A la tercera feu el propi amb un representant d’Asturies, un aragonès a la quarta i a semifinals en Lluís fou derrotat, primer contra un madrileny i també perdé la medalla de bronze contra un altre madrileny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.