Lluís Llull i Jaume Cabrer, del Judo Renshinkan, participen al C.A.R. de València

Lluis Llull i Jaume Cabrer, han dedicat uns dies de les seves vacances de Nadal per entrenar al Centre d’Alt Rendiment de València. En companyia de Neus Pou, una altra esportista del Renshinkan que entrena i estudia allà. Hem volgut tenir una xerrada perquè ens comentin com són els entrenaments en un centre d’alt nivell.
1) En què consistien els entrenaments? Lluis: Els entrenaments eren variats, es feien molts de combats, també s’ensenyava tècnica i vàrem poder practicar diferents situacions que se solen trobar en un combat. Varen ser entranaments forts, on havies de donar el teu màxim. Jaume afegeix: 15 minuts d’escalfament i 1 hora i mitja de combats de peu i 15 minuts més d’estiraments

2) Qui eren els professors? Laura Gomez (esportista olímpica), era qui donava principalment els entrenaments , acompanyada de Sugoi Uriarte (també esportista olímpic). A més també hi havia molts altres esportistes d’elit que varen ajudar durant els entrenaments com Julia Figueroa o Robert Florentino, entre molts altres esportistes que també han competit internacionalment.

3) Hi havia gent d’altres autonomies? Sí, la majoria de la gent del “stage” eren de València, tot i així hi havia gent d’altres autonomies com Andalusia (Còrdova), Astúries o Madrid, a més també hi havia gent de Colòmbia o República Dominicana.

4) Quins consells us van donar? Varem aprendre molt, ja que ens van ensenyar la tècnica de manera molt clara, per ser molt útil i eficaç. A més, hi havia gent amb molt de nivell que t’ajudava a corregir les teves errades per millorar.

5) Com us trobareu entrenant amb gent d’alt nivell? Jaume: Jo em vaig trobar molt bé, quan entrenava en gent de la meva edat em trobava molt còmode. LLuis: Em vaig trobar molt bé amb jo mateix, el nivell era molt alt i hi havia gent molt forta tant tècnica com físicament, per això els combats no eren senzill, tot i així vaig donar el meu màxim i estic satisfet.

6) Voleu afegir alguna cosa més? Lluís: Va ser una experiència molt gratificant, em va agradar molt posar-me a prova amb esportistes d’elit i en general he gaudit molt del viatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: