L’Obra Cultural Balear de Manacor no oblida a qui donà la vida per la nostra terra

L’Obra Cultural Balear de Manacor no oblidarà ni ara ni mai totes i cada una de les persones que donaren la vida per la nostra terra i, enguany des de la forçada distància, els hi vol continuar oferint un sentit homenatge com fa cada any de cos present al cementiri de Son Coletes.

La nostra entitat sempre ha estat un dels puntals pel que fa la reivindicació de la memòria històrica a Manacor. Sempre que n’hem tengut l’ocasió hem col·laborat amb diversos esdeveniments d’aquest caire i els hi hem atorgat l’altaveu que es mereixen ajudant a la seva difusió amb les diverses conferències que cada any es venen portant a terme i que sempre gaudeixen d’una excel·lent acollida i afluència de públic.

Per suposat la nostra intenció, de seguida que puguem tornar a la normalitat, es continuar reivindicant la recuperació de la memòria històrica i la justícia que es mereixen aquests centenars de vides que foren assassinades per un colp d’estat militar que va ferir gairebé de mort a les Illes Balears.

Per desgràcia a dia d’avui, aquests colpistes continuen amb honors als carrers de Mallorca, enfront de la foscor a la que fins ara han estat condemnats els qui donaren la vida per les llibertats i la democràcia. Que ningú posi en dubte que l’Obra Cultural Balear de Manacor continuarà de forma incansable amb la tasca de capgirar aquesta situació i posarà tots els recursos dels que disposi per a dignificar i honorar a tots aquests herois i heroïnes de les nostres Illes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: