L’OCB convida la consellera de Salut perquè parli sobre l’ampliació de l’Hospital de Manacor

Amb motiu del 20è aniversari de la inauguració l’Hospital de Manacor, una reivindicació històrica del Llevant mallorquí, l’Obra Cultural Balear ha convidat la consellera del ram, Patricia Gómez, perquè ens faci una exposició de les inversions sanitàries destinades a la comarca i, més concretament, del Pla Director de Reforma i Ampliació de l’hospital. A més, la conferenciant es referirà a la problemàtica derivada de les llistes d’espera, a les mancances en personal, serveis i infraestructures com a conseqüència d’un finançament injust i, finalment, a la importància del sistema sanitari públic com a pilar irrenunciable de l’estat del benestar.

La conferència es titularà “20 anys de sanitat pública a Manacor” i es farà dia 24 d’abril, a les 20.00 h, a la seu de l’OCB Manacor (carrer de Jaume II, 15 B).
Na Patrícia Gómez Picard (Tolosa de Llenguadoc, 1965) és diplomada en Infermeria i militant del PSIB-PSOE. Ha treballat com a adjunta de Formació i Recerca a l’Hospital Universitari Son Dureta (2001-2007), com a adjunta de Recursos Humans i Qualitat a Gesma (1999-2000), supervisora de l’Àrea Verge de la Salut (1997-1998) i sotsdirectora de l’Àrea Matern Infantil de l’Hospital Son Dureta. De 2007 fins a 2011 ha estat directora de Cures i Coordinació Sociosanitària del Servei Balear de Salut.

Va figurar en el número 13 per Mallorca en les llistes del PSIB-PSOE a les eleccions a Parlament de les Illes Balears de l’any 2015.] Tot i que no fou elegida, el juliol de 2015 fou nomenada consellera de Salut del Govern de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: