L’OCB dedica un “Dilluns de l’Obra” a la situació econòmica convidant el professor Carles Manera

L’Obra Cultural Balear de Manacor, en estreta col·laboració amb el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears, convida els seus socis, simpatitzants i, en general, totes les persones interessades, a la conferència que el professor d’història econòmica de la UIB, Carles Manera, donarà al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) el pròxim 13 de novembre, a les 20.00 h, dins el marc dels Dilluns de l’Obra.

Sota el títol “La Gran Recessió, la crisi que perdura”, el ponent explicarà en quines condicions està l’economia internacional i, al mateix temps, si s’albiren factors d’inestabilitat econòmica. Tot plegat a partir dels coneixements disponibles derivats de les seves pròpies recerques i de la sistematització de reports i lectures diverses sobre les causes i els efectes de la Gran Recessió que s’inicià l’any 2008.

En Carles Manera Erbina és doctor en economia per la Universitat de Barcelona, doctor en història per la Universitat de les Illes Balears i catedràtic d’història i institucions econòmiques del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears.

És, així mateix, autor de nou llibres i de cent vuitanta treballs d’especialització en economia i història econòmica, publicats a revistes d’impacte nacional i internacional.

Ha estat vicerector de Planificació Economicoadministrativa (1996-2003) de la UIB i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears (2007-2011). D’ençà del juliol de 2017, és el president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.

Ha rebut, entre d’altres dinstincions, el Premi Ciutat de Palma d’Investigació, el Premi Miquel dels Sants Oliver de l’OCB i el Premi Catalunya d’Economia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.