L’OCB demana diàleg a la Conselleria d’Educació per tal de millorar l’Avantprojecte de Llei d’Educació de les Illes Balears

L’Obra Cultural Balear ha començat a analitzar l’Avantprojecte de Llei d’Educació de les Illes Balears i en els propers dies farà públics els resultat de la seva anàlisi.

Pel que fa al Capítol I sobre el ‘Model lingüístic’, l’OCB considera que l’actual redactat representa un retrocés respecte a l’actual model vigent i conté perilloses similituds amb el model promogut per José Ramón Bauzá, que tant de rebuig va despertar en el seu dia.

Cal recordar que l’escola ha tengut, i té un paper fonamental en el manteniment de la convivència i la cohesió social, ja que ha estat un dels pocs accessos a la llengua catalana per a molts ciutadans de les Illes Balears i un pilar fonamental en la integració dels nouvinguts a la nostra societat.

Des de l’OCB, entenem que si es manté l’actual redactat es posa en perill la cohesió social a les Illes Balears i per tant convidam la Conselleria d’Educació a escoltar els experts i treballar per millorar aquest Avantprojecte de Llei d’Educació de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: