L’OCB Manacor convida na Marta Fuxà perquè reflexioni sobre el dret de viure en català

L’Obra Cultural Balear de Manacor convida tots els seus socis i simpatitzants, i el públic en general, a la conferència que, sota el títol “El dret de viure en català”, ens oferirà la directora general de Política Lingüística del Govern balear, Na Marta Fuxà, el pròxim 29 de gener, a les 20.00 h, al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18).
Durant la seva intervenció, Na Marta reflexionarà sobre la importància de prendre consciència dels drets que, tant individualment com col·lectivament, tenim com a catalanoparlants. En aquest sentit, ens parlarà de la necessitat d’avançar en diferents àmbits (especialment el sanitari), i també de les polítiques que du a terme el Govern i, concretament, la seva Direcció General, per garantir els drets lingüístics dels ciutadans i estendre el coneixement i l’ús del català en la societat fins a aconseguir que la nostra llengua estigui plenament normalitzada.

Na Marta Fuxà Vidal, nada a Menorca l’any 1975, és llicenciada en Filologia Catalana per la UIB. L’any 2015, després d’haver ocupat la presidència d’Acció Cultural de Menorca, fou nomenada màxima responsable d’una Direcció General de Política Lingüística sense estructura ni recursos materials, humans ni econòmics, car havia estat completament desarticulada per l’executiu d’En José Ramón Bauzà. La seva primera tasca va ser fer-la renéixer de les seves cendres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: