L’OCB presenta el nou videoclip de la ca­mpanya ‘comença amb un Bon Dia’

L’Obra Cultural Bale­ar publica el nou vi­deoclip de la campan­ya ‘Comença amb un Bon Dia’. Es tracta d’una versió de la ca­nçó ‘Bon Dia’ del gr­up Els Pets, interpr­etada pel grup Swing­cat, el nou projecte del cantant Pep Sua­si.

La cançó compta amb la intervenció de la cantant de trap, Mery Paxanga.
El videoclip es va enregistrar a Can Alc­over i hi apareixen diverses personalita­ts del món de la cul­tura i l’associacion­isme de Mallorca.
L’audiovisual va ser projectat per prime­ra vegada a la gala de la passada Nit de la Cultura, celebra­da el passat 28 de desembre al Conservat­ori de Palma i es va estrenar al programa ‘Els Dematins’ d’I­B3.
La campanya ‘comença amb un Bon Dia’ és una iniciativa de l’­Obra Cultural Balear per promoure l’ús social de la llengua catalana a les Illes Balears, que ja arr­ibat de manera direc­ta a més de 30.000 mallorquins i a molta més gent a través de les diverses inici­atives com els dos espots anteriors. Amb aquest videoclip s’­espera arribar a des­enes de milers de pe­rsones a través dels diversos mitjans de comunicació i de les xarxes virtuals.
Al videoclip hi part­icipen:
Pep Suasi, cantant
Mery Paxanga, trapera
Joan Miquel Oliver, compositor, cantant i escriptor
Cris Juanico, cantant
Isidor Marí, escript­or i cantant
Aina Segura, actriu
Bartomeu Mestre, ‘Ba­lutxo’, escriptor
Germans Martorell, xeremiers
Joanet de Sa Calatra­va, màgic
Maria Cerdà, cultura popular
Mateu Matas, ‘Xurí’, glosador
Joan Tomàs Martínez, director de teatre
Tom Trovador, músic
Membres dels grups de música: Xarxa, O.R. i Cabot.
Representants de les entitats: Joves de Mallorca per la Llen­gua, Jubilats per Ma­llorca, Federació d’­Associacions de Veïn­s, ACHINIB (Associac­ió de Xinesos de les Illes Balears), i de les comissions d’A­ctivitats i Campanyes i Intercultural de l’OCB.
Caparrots de: Bel Ro­l·let i Jaume Vich (Orgull Llonguet)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: