L’Odontòleg Dr. Miquel Guitart Femenies, de Unidental Manacor estrena nou logo i nova marca «Dr. Guitart»

L’Odontòleg Miquel Guitart Femenies, màster en Implantologia, Cirurgia Oral i postgrau en Estètica Dental, va començar a treballar en la seva professió fa 15 anys , els últims 10 anys a la seva consulta del carrer Mercadal número 9 de Manacor, formant part del Grup Unidental. Ara ha decidit que és l’hora de renovar il·lusions per la seva professió i ha creat el seu propi logo i la seva marca… Dr. Guitart.

Dr. Guitart, sabem que tenia ofertes de Palma. Què va pesar en la seva decisió a l’hora d’obrir consulta a Manacor?
Som manacorí i a Manacor hi tenc la meva família, i és el que va pesar més. També col·labor com a cirurgia a vàries consultes dentals de l’Illa.

Després de 10 anys treballant amb la marca Unidental. Satisfet d’haver creat la seva pròpia marca, «Dr. Guitart»?
Sí, després d’aquests anys treballant formant part del grup Unidental, em vaig decidir a crear la meva pròpia marca, «Dr. Guitart», que a Manacor va començar realment amb el meu pare el Dr. Ramon Guitart, que és metge cirurgià, i continua la tradició amb el meu germà bessó Ramon, que és metge internista, i jo mateix com a odontòleg. Com és normal, a la consulta dental només treballaré jo.

Quan entren a la seva consulta, que és el primer que demanen els pacients?
Els pacients ens demanen assessorament fiable, per això acudeixen a nosaltres. Aquí començam a establir una relació de confiança mútua i indispensable per fer qualsevol tractament. Cadascú demana per el seu tractament particular i els assessoram en tot el que necessiten.

A la consulta del Dr. Guitart, el diagnostic és gratuït?
Sí, Magdalena, gràcies per preguntar. A la consulta Dr. Guitart, el diagnostic i la radiografia són gratuïts

Quins tractaments solen demanar més?
Depèn del pacient i del seu problema. Efectuam tots els tractaments orals, des de la profilaxis a la implantologia, ortodòncia, totes les especialitats. L’estètica dental també està a l’ordre del dia.

Tenen garantia els seus tractaments?
Sí, mai hem cobrat a ningú per un mateix tractament dos cops, i la idea és no fer-ho. Donam garantia de tractament.

Són diferents els tractaments? N’hi ha de més complicats?
Sí, no tots són iguals, n’hi ha de difícils i complicats, i altres més senzills. A vegades toca recompondre la base, que és l’ós, mitjançant inserts i desprès col·locar els implants, però d’això tracta la meva professió… i és entretingut!

Des de que va obrir la consulta a dia d’avui, què és el que més ha evolucionat?
Les noves tecnologies existents avui en dia. Des de que vàrem muntar la consulta dental, sempre incorporam instrumental nou, com el TAC 3D més avançat del mercat, que ens ajuda a diagnosticar, planificar i executar els tractaments.

És aquest que té aquí?
Sí, és el TAC 3D. Marco Kavo, el millor del mercat. També tenim microscòpia que ens permet augmentar 40x la realitat. Es fa servir per cirurgia maxil·lofacial, per inserts e implantologia, i també per endodòncia, on dominem l’endodòncia rotatòria amb titani.

És més fàcil el treball amb el TAC?
Més fàcil no ho diria. El que passa és que permeten executar tractaments amb més seguretat i de més envergadura. La nostra professió està evolucionant molt i els tractaments són molt més predicibles.

És complicada l’organització de la consulta?
El més difícil és que tot estigui controlat, i és indispensable dur moltes hores i dedicació aconseguir-ho. Tenim un gran equip i amb elles tot és possible. El més gratificant és quan els pacients estan contents amb el tractament rebut; no hi ha res millor. També quan l’equip està coordinat i els veus que gaudeixen de la seva feina.

Quantes persones treballen a la consulta Dr. Guitart?
Na Carla i na Núria són Higienistes i auxiliar; na Marga és auxiliar i recepcionista (sempre fan cursos van adquirint experiència i estant al dia); na Rosa Domínguez, és la nostra Ortodontista. També disposam de tres protèsics, i jo mateix. Aquest és l’equip de treball.

Quin és el vostre horari?
De dilluns a divendres, de 9h a 13:30 i de 16 a 20:30, al carrer Mercadal, nº9 de Manacor. Atenem urgències 24h., també els caps de setmana al telèfon 97155 97 67.

 

Moltes Dr. Guitart, i enhorabona per una altra forma d’odontologia més eficient, moderna, i saludable, i a més, la visita és gratuïta.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: