Madò Catalina Massanet Mascaró, component del cor parroquial de l’església de Santa Maria de sa Coma va complir 90 anys

El diumenge dia 7 d’octubre, la celebració de la missa a la parròquia de Santa Maria de sa Coma va ser especial, ja que Madò Catalina Massanet Mascaró, component del cor parroquial des de que es va inaugurar l’església, va complir 90 anys.Fra Pere Vallespir, a més de felicitar-la, va agrair la seva col·laboració envers de la parròquia, i prega per ella i per a la gent gran.
Acabada la missa, li va fer entrega d’un rosari i un pergamí amb l’Oració de Sant Francesc, i tot seguit el cor parroquial i els feligresos assistents, juntament amb Fra Pere, a petició de madò Catalina, cantaren Salve Regina, en agraïment a la mare de Déu de la que és molt devota.
Al migdia, a la casa familiar de sa Coma, la seva gran família va preparar un dinar de pinyol vermell i una gran festa per a celebrar-ho.
Catalina Massanet Mascaró va néixer el 7 d’octubre de l’any 1928 a Sa Gruta – entre Porto Cristo i Son Carrió-, va anar a l’escola de Son Carrió, i l’any 1934 va ser de les alumnes que estrenaren l’escola nova pública.
El 30 de novembre de l’any 1950, es va casar amb en Francisco Manresa, natural de de Son Carrió. El matrimoni van tenir sis fills: Isabel, Maria, Magdalena, Jaume, Cati, i Miquel; a més de nou néts i catorze besnéts. L’amo en Francisco va morir l’any 1994 al domicili familiar de sa Coma.
Quan es va crear l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, madò Catalina va ser una de les sòcies fundadores. El diumenge horabaixa, juntament amb els seus amics i amigues de l’associació, van celebrar també el seu aniversari.
Des de fa 4 anys és la sòcia major i molt apreciada pels seus companys i companyes, a més d’una gran jugadora de cartes que no sol perdre quasi mai.
La més cordial felicitació de la nostra família a la nostra veïna i bona amiga, madò Catalina Massanet Mascaró. Per Molts d’Anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.