Magnífica acollida de la presentació del llibre “Pioneres, dones que han obert camins”

Djous passat en la nostra seu va tenir lloc la presentació d’un llibre que recull biografies i contribucions de notables dones al llarg de la història, amb el propòsit que nines i joves creixin tenint models que les permetin imaginar un futur en el qual la igualtat de gènere sigui la norma i no l’excepció.

Lapresentació la vàrem organitzat conjuntament amb el col·lectiu Felanitx per la Igualtat. Intervingueren quatre de les autores Iolanda Cirer, Xesca Aguiló, Margalida Gelabert i Francisca del Pilar Caldentey, la secretària de Felanitx per la Igualtat Lourdes Fiol, i la regidora de l’Ajuntament de Felanitx Isabel Montero.

L’acte fou conduït per les nostres directives Margalida Burguera i Maria dels Àngels Obrador. La presentació va tenir una excel·lent acceptació, i els llibres es varen exhaurir. La nostra entitat, de molta gent és sabut, és sensible amb els col·lectius que pateixen discriminacions, i així mateix determinant amb la igualtat entre dones i homes, com és ara per exemple amb la iniciativa de demanar que el camp de futbol Es Torrentó incorpori el nom de la jugadora internacional felanitxera Mariona Caldentey Oliver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: