Manacor destina 2.077.000 euros més a la millora de carrers i a la modernització d’edificis municipals

La inversió se suma als 2.210.611 euros previstos al pressupost d’enguany.
L’Ajuntament de Manacor destinarà enguany prop de 4,3 milions d’euros en diferents projectes que tenen per objectiu millorar carrers, places i edificis municipals. Els representants dels tres partits polítics que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor han donat a conèixer els projectes que es podran executar amb els 2.077.000 euros que es destinaran a millorar els carrers, les places i els edificis públics de tot el municipi.

“Es tracta d’una modificació de crèdit que gràcies a la nostra gestió ens permet seguir fent feina en la millora de tot el municipi i posar en marxa inversions que consideram necessàries”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. “Gràcies al superàvit amb què tancarem el pressupost del 2017 i gràcies al fet que complim la llei d’estabilitat pressupostària hem pogut posar en marxa tota una llista d’inversions i, al mateix temps, rebaixar els impostos a la ciutadania”, ha explicat la regidora d’Economia, Maria Antònia Sansó.

Per part seva el president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila, ha destacat que “aquestes inversions arriben als diferents nuclis de població del municipi i, a més, se sumaran als més de dos milions i mig en inversions ordinàries previstes al pressupost”. “Feim feina per continuar convertint el municipi de Manacor en un lloc més amable, més sa, més sostenible i adequat als interessos i a les necessitats dels ciutadans”, ha conclòs la batlessa, Catalina Riera.

Carrers i espais públics

Així, pel que fa a la millora d’espais públics “hem de destacar la gran inversió en la millora de carrers i camins de tot el municipi, així s’invertiran 740.000 euros en la millora de carrers i 220.000 euros en la renovació de l’asfalt de camins rurals”, han destacat els representants polítics de l’Ajuntament. Des del consistori també han destacat els 130.000 euros que serviran per remodelar la plaça del Llop de s’Illot o els 100.000 euros que serviran per ampliar les zones de joc infantil de diferents espais públics, entre les quals destaca la de la plaça Ramon Llull. A més s’instal·laran tendals per augmentar les zones d’ombra al parc municipal i al parc del molí d’en Beió, una inversió que està valorada en 40.000 euros.

La llista d’inversions per millorar els carrers i els camins també inclou la millora de la carretera de Son Macià, que és de titularitat municipal i en la qual s’invertiran 90.000 euros. A més també s’invertiran 60.000 euros en la millora de les voravies i l’entrada a Porto Cristo des de Manacor. I en aquest apartat també s’hi inclou la millora de la xarxa d’aigües pluvials del polígon industrial per evitar els problemes d’inundacions que s’hi registren.

Edificis municipals

En l’apartat de millora d’edificis municipals, destaca la inversió de 310.000 euros per modernitzar les dependències de la Policia Local a Manacor. A més es construiran uns banys públics al parc de na Molla, que costaran uns 100.000 euros. Les inversions que s’han presentat avui també contemplen la millora de la climatització del Centre de Dia de Manacor, la de la sala d’actes de Porto Cristo i la de l’escoleta infantil municipal Nins i Nines, unes actuacions que en conjunt estan valorades en 124.000 euros. A més també es preveu invertir 60.000 euros en l’adequació de l’escorxador municipal i 18.000 euros en la construcció d’uns nous banys al centre cívic de s’Illot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: