“Manacor es mou amb la cultura” activitats per a totes les edats aquest dissabte

Les activitats començaran avui amb la mostra d’escultura al carrer, a la Placa del Mercat, a on a partir de les 10 h s’hi exposaran peces escultòriques dels autors Amelia Garcia, Francisca Llabrés, Rafel Caldés, Julio Huertas, Jaume Canet, Andreu Quetglas, Toni Tomàs, Joan Perelló i Jaume Orejuela.

A partir de les 11 h la veu del grup a capel·la Supervoices acompanyarà les passes de la gent dels voltants de la plaça i el centre de vianants.

També a partir de les 11 h a la plaça de les verdures es podrà fer un tast gastronòmic i musical de la mà dels millors xefs de Manacor i dels joves músics del municipi al Vermutejant, el qual serà present cada dissabte fins el 24 de juny a la plaça de ses Verdures.

Un pallasso serà el protagonista de El museu al carrer. Aquest pallasso es passejarà pel centre a partir de les 12 intentant emmarcar els millors moments de la vida al carrer.

A les 17:30 començaran els tallers d’escultura per a total la família a la placa del mercat amb Units cream.

De les 18 h fins a les 20 h es podrà visitar l’exposició Taques a la Torre de ses Puntes, una mostra del taller de pintura realitzat pels nins i nines de l’escola Es Canyar.

Per acabar aquesta diada cultural les 19 h, a la plaça del Mercat, actuarà la banda de swing Wacky Tobacco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.