“Manacor es mou amb la cultura” activitats per a totes les edats aquest dissabte

Les activitats començaran avui amb la mostra d’escultura al carrer, a la Placa del Mercat, a on a partir de les 10 h s’hi exposaran peces escultòriques dels autors Amelia Garcia, Francisca Llabrés, Rafel Caldés, Julio Huertas, Jaume Canet, Andreu Quetglas, Toni Tomàs, Joan Perelló i Jaume Orejuela.

A partir de les 11 h la veu del grup a capel·la Supervoices acompanyarà les passes de la gent dels voltants de la plaça i el centre de vianants.

També a partir de les 11 h a la plaça de les verdures es podrà fer un tast gastronòmic i musical de la mà dels millors xefs de Manacor i dels joves músics del municipi al Vermutejant, el qual serà present cada dissabte fins el 24 de juny a la plaça de ses Verdures.

Un pallasso serà el protagonista de El museu al carrer. Aquest pallasso es passejarà pel centre a partir de les 12 intentant emmarcar els millors moments de la vida al carrer.

A les 17:30 començaran els tallers d’escultura per a total la família a la placa del mercat amb Units cream.

De les 18 h fins a les 20 h es podrà visitar l’exposició Taques a la Torre de ses Puntes, una mostra del taller de pintura realitzat pels nins i nines de l’escola Es Canyar.

Per acabar aquesta diada cultural les 19 h, a la plaça del Mercat, actuarà la banda de swing Wacky Tobacco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.